1. Tid sammen

En 18-hullsgolfrunde tar rundt fire timer. Mye, synes du? Ikke om du tilbringer tiden med de riktige personene. Hvor ellers får du muligheten til å tilbringe verdifulle timer med nøkkelpersoner uten å bli forstyrret?

2. Test personligheten

I løpet av en golfrunde opplever du opp- og nedturer, og du lærer kjapt mer om personen du spiller sammen med enn du ville klart gjennom et arbeidsliv i møter. Tar de shortcuts eller følger de spillereglene? Hvordan forholder de seg til medspillere? Har de evnen til å koordinere spill med sosialt utbytte?

3. Kontakter for livet

Lidenskapen for golf kan alene være nok til å knytte verdifulle kontakter og vennskap i næringslivet som varer livet ut. Folk flytter på seg i dagens jobbmarked, og nye muligheter vil raskt åpne seg.

4. Passer for alle

Golf er en aktivitet som passer alle uavhengig av alder, kjønn og forutsetninger. Takket være handicapsystemet kan alle spille med og mot hverandre, uansett om du er administrerende direktør på 60 med nybegynnerskills, eller internship med singlehandicap.

5. Golfklubben skreddersyr

Alle norske golfklubber kan skreddersy et konsept tilpasset akkurat din bedrift og dine behov. Ta kontakt med en klubb nær deg!